Despre iTechArt

Pasiunea este motorul performanteiinspiratieiinovatiei

Iubim fiecare proiect de webdesign. In orice site de prezentare sau magazin online sunt parti de cod, cuvinte, fotografii, filmulete, task-uri rezolvate si bucati de suflet, al nostru si al celui care ne-a inspirat sa il realizam.
Conectati in permanenta la ultimele aparitii si modificari in domeniul IT, oferim servicii complete de creare website si promovare website, inclusiv magazine online, sau aplicatii custom.

Ce ne dorim

iTechArt Solution isi propune sa obtina cele mai eficiente solutii pentru tine, deoarece succesul tau este si succesul nostru.

Dorim sa iti impartasim fascinatia pentru ceea ce ne rezerva viitorul si in acelasi timp sa atragem atentia utilizatorului proiectand aceasta viziune in munca noastra de zi cu zi pentru a obtine experiente web inovative.

Vrei sa ne povestesti despre proiectul tau?

Viziunea noastra

Viziunea noastra este sa utilizam adevaratul potential al tehnologiei pentru a crea un ecosistem antreprenorial eficient si prosper. Oportunitatile create de revolutia digitala pot sa ajute clientii, partenerii si angajatii nostri sa creeze valoare. Ne dorim sa fim compania digitala care ofera solutii online integrate si accesibile fiecarui client!

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa sprijinim intreprinderile mici si mijlocii cu solutii eficiente pentru extinderea activitatii. Datorita experientei noastre si a activitatii pe care o desfasuram furnizam sisteme avansate pentru digitalizarea organizatiilor.

Valori

Orientarea catre client
– Suntem constant preocupati de dorintele si ideile clientilor nostri, stim ca fiecare client ce are succes reprezinta un ambasador de incredere pentru noi!
Inovare constanta
– Programam si implementam constant sisteme inovative ce pot ajuta organizatiile cu care colaboram sa inoveze.
Digitalizare
– Ne dorim sa digitalizam procesele fiecarei companii cu care lucram, astfel putem asigura un mediu optim pentru dezvoltarea ideilor creative.
Siguranta si responsabilitate
– Solutiile implementate de noi au in prim plan aceste valori, doar asa putem ajuta o companie sa aiba succes pe termen lung.
Pasiune
– Lucram cu pasiune la fiecare proiect, oricat de mic sau de mare ar fi el important este ca rezultatul muncii noastre sa genereze rezultate.
Integritate si transparenta
– Este o valoare foarte importanta pentru noi, astfel ne dorim sa avem o relatie corecta si transparenta cu fiecare client sau partener.
Reducerea costurilor
– Preocuparea noastra este sa reducem costurile de functionare ale clientilor nostri prin utilizarea inteligenta a tehnologiilor, astfel contribuim la competitivitatea fiecarui client.