Echipa iTechArt

Despre echipa noastra

Suntem profesionisti cu multe idei, entuziasm si daruire pentru munca noastra. Ne place ceea ce facem si acest lucru este demonstrat de numarul de proiecte realizate si buna colaborare pe care o avem cu clientii nostri. Echipa este formata din programatori si tehnicieni web si mobile, webdesigneri, manageri de proiect, echipe de suport si oameni de vanzari.

Cunostintele noastre tehnice sunt solide si includ o vasta gama de tehnologii tehnologii software precum Java, Javascript, PHP, SQL si arhitecturi precum Vue.js, Node.js, Angular, Laravel, Symfony, Codeigniter, etc.
In afara muncii noastre, suntem pasionati de sporturi si natura, ne plac calatoriile in intreaga lume, bricolajul si mai ales domeniul tehnologiei.

O echipa dedicata clientilor

De-a lungul timpului, echipa a crescut si am adaugat noi programatori web, graficieni, tehnicieni web, manageri de proiect, dar si echipe de vanzari. In acelasi timp, numarul clientilor nostri a crescut si el.

Acestea sunt de diferite dimensiuni, de la IMM-uri la companii mari care opereaza in domenii precum: comert, logistica, industria auto, turism, presa, marketing si comunicare si multe altele.