Mentenanță

Experți în Mentenanță și Administrare Web

Mentenanta pentru site-ul tau

de la 99 lei / luna

Afacerea ta va fi mai profitabila cu un site performant

SEO optimization 3d render cartoon illustration. Technology for internet marketing and digital business content. Computer desktop with wrench, magnifier, cogwheel, wifi router and media icons around

De ce mentenanta site-ului este importanta pentru afacerea ta ?

Daca site-ul tau este relevant pentru afacerea pe care o detii, acesta trebuie intretinut periodic. Cu un pachet de mentenanta web te asiguri ca site-ul tau are o performanta buna si genereaza profit. Echipa noastra are grija sa fie actualizat, securizat si rapid.

Actualizat la zi

Mediul online se schimba in fiecare zi, la fel si afacerea ta. Astfel, site-ul tau trebuie sa fie actualizat si securizat, pentru a raspunde provocarilor.

Backup

Site-ul tau are nevoie de o solutie de backup pentru a pastra in siguranta continutul, fisierele sau baza de date. Backup-urile sunt indispensabile in cazul in care site-ul tau ar putea sa genereze erori sau sa fie tinta atacurilor malware.

Rapid

Tehnologia evolueaza, iar site-ul are nevoie de optimizare pentru a-l mentine rapid. Ne asiguram ca parametrii tehnici sunt optimi si site-ul web ruleaza rapid.

Monitorizare

Cu instrumentul nostru de monitorizare automata, tinem site-ul tau sub control permanent. Primesti notificari automate in cazul in care ceva nu merge bine.

Securizat

Cu serviciile noastre de mentenanta web, securitatea paginilor tale nu mai reprezinta o problema. Ne ocupam de malware si scanam periodic site-ul de probleme de securitate.

Prevenire

Un website optimizat permite vizitatorilor sa ramana captivati de serviciile/produsele oferite pentru mai mult timp. Preventia periodica este necesara pentru afacerea ta, exact ca in cazul unei masini care necesita service periodic.

Iti trimitem un raport detaliat privind performanta site-ului tau.

Obtine o EVALUARE GRATUITA a Site-ului tau!

Vezi aici Politica de confidentialitate pentru a afla cum gestionam si protejam datele personale.