Termeni si conditii

1. CONDITII DE UTILIZARE
2. COMUNICARI ELECTRONICE
3. COPYRIGHT
4. MARCI
5. ACCES PE SITE

6. DATELE PERSONALE
7. COMENTARII SI INFORMATII
8. SECURITATEA INFORMATIILOR
9. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
10. LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

11. DREPT APLICABIL. LITIGII
12. DECLINAREA RESPONSABILITATII
13. POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
14. DISPOZITII FINALE

CONDITII DE UTILIZARE
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.iTechArt.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in continuare.
Miduni Srl furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea MIDUNI SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.iTechArt.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
MIDUNI SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
Miduni Srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.iTechArt.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.


COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.iTechArt.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii MIDUNI SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Miduni Srl in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului www.iTechArt.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Miduni Srl si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii MIDUNI SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Miduni Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea MIDUNI SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.


MARCI
Societatea MIDUNI SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MIDUNI SRL, fara acordul scris al acesteia.


ACCESUL PE SITE
Accesul utilizatorului este limitat limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MIDUNI SRL, fara acordul scris al acesteia.


DATELE PERSONALE
Pe site-ul www.iTechArt.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea MIDUNI SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Miduni Srl si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


COMENTARII SI INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
Miduni Srl are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea MIDUNI SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii MIDUNI SRL, dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii MIDUNI SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. MIDUNI SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.iTechArt.ro.


SECURITATEA INFORMATIILOR
TOMiduni Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. MIDUNI SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.iTechArt.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea TOMiduni Srl nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
MIDUNI SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. MIDUNI SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care MIDUNI SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. MIDUNI SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, MIDUNI SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea MIDUNI SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Miduni Srl in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Site-ul www.iTechArt.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt. si atat cat sunt disponibile.
Societatea MIDUNI SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
Miduni Srl nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site.
MIDUNI SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.


DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea MIDUNI SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre MIDUNI SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat MIDUNI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Miduni Srl de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.
MIDUNI SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Miduni Srl, dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Miduni Srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de MIDUNI SRL de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii MIDUNI SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.
MIDUNI SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina importatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.
MIDUNI SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea MIDUNI SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.


POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea MIDUNI SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Miduni Srl.


DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.